NavneIconIcon

16. april 2019 - 02:20

DigiTach hyrer finansøkonom

DigiTach hyrer finansøkonom

Finansøkonom Mathias Hansen.

Af Redaktionen

16. april 2019 - 02:20

Fynske DigiTach har ansat finansøkonom Mathias Hansen, der netop har færdiggjort sin uddannelse til finansøkonom.

Den nye medarbejder assisterer fremover bogholderiet og hjælper DigiTachs kunder i forbindelse med spørgsmål om reglerne for køre- og hviletid.

 

DigiTachs kerneydelse er – foruden download af køre- og hviletidsdata – også rådgivning og sparring med kunderne, når der opstår overtrædelser, så overtrædelserne på sigt minimeres og fjernes via øget forståelse af reglerne, melder DigiTach.

 

- Jeg er meget glad for, at vi har ansat Mathias, hvilket gør, at vi nu har et team på syv medarbejdere, der sammen arbejder for at skabe markedets bedste kundeoplevelse i forbindelse med tachograf-download. Den kontinuerlige tilgang af nye kunder betragter vi som et tegn på, at vi gør tingene rigtigt. Vi arbejder hver dag på at blive bedre, hvilket betyder, at vi f.eks. hele tiden udvikler på vores meget populære Remote download samt softwaren, som ligger bag denne løsning. Med endnu en medarbejder vil det blot øge vores muligheder for fortsat at udvikle på både eksisterende samt nye produkter og tiltag, udtaler Vandy Bæk Thorsen, indehaver af DigiTach.

Læst i alt:

362 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage