NavneIconIcon

22. november 2019 - 02:30

Årets nordiske DAF-sælger

Årets nordiske DAF-sælger

På billedet får Jacob Jørgensen (tv.) overrakt det synlige bevis på titlen som Årets nordiske DAF-sælger 2019 af Area Sales Manager Lars Klogborg, DAF Trucks Danmark A/S.

Af Redaktionen

22. november 2019 - 02:30

Succesfuld salgschef hos Nyscan Trucks.

Salgschef Jacob Jørgensen, Nyscan Trucks A/S i Køge, hædres som Årets nordiske DAF-sælger 2019.

 Med hæderen er han også nomineret til titlen Årets europæiske DAF-sælger 2019, der kåres i december på DAF-fabrikken i Eindhoven, Holland.

 

Biløkonom

Jacob Jørgensen er 38 år, uddannet biløkonom og har mange års erfaring fra lastbilbranchen. Han var ansat hos Lastas Trucks Danmark A/S igennem 15 år, inden han for et lille års tid siden søgte nye udfordringer hos Nyscan Trucks A/S, der 1. marts 2019 blev autoriseret DAF-salgsforhandler med ansvar for Sjælland.

 

DAF uddanner løbende salgspersonalet, både via e-learning og boot camps. Også her er Jacob Jørgensen altid helt opdateret – enhver ledig aftenstund anvendes gerne på efteruddannelse. Hvis der er en person i DAF-netværket, som har et stort og brændende DAF-hjerte, er det Jacob Jørgensen, lyder det fra DAF Trucks Danmark.

Komplet pakke

I dialogen med både nuværende og nye kunder afspejler Årets nordiske DAF-sælger helt klart, at han går professionelt og forberedt til enhver opgave, hvor han typisk ikke kun sælger en lastbil, men sælger en komplet pakke, lyder det videre.

Jacob Jørgensen har haft stor succes med at brande DAF-mærket på Sjælland samt at sælge DAF til nye kunder, hvilket også var medvirkende faktorer til, at han kører med den hæderfulde titel.

 

Hele DAF-organisationen ønsker Jacob et stort og velfortjent tillykke med prisen – og ønsker ham held og lykke i december, når turen går til Holland.

Læst i alt:

108 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage