Mig & Min BilIconIcon

18. december 2018 - 02:05

- Pas på byggebranchen

- Pas på byggebranchen

Vognmand René Mitrofanov, der her ses med fru Bente, modtog i november en ny Volvo FH 540. Bilen er blandt andet udstyret med Globetrotter XL-Førerhus, New York førerhuspakke, parkeringskøler til førerhus, 2 køjer, læderbetrukket rat, medieanlæg med navigation og understøttet dynafleet, I-See med GPS, bak- alarm og kamera. Trækkeren er opbygget hos Lavmands, lakeret hos Nr. Snede Autolak og plysset hos Brande Autosaddelmageri.

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

18. december 2018 - 02:05

Lokal formand advarer medlemmer mod dårlige betalere i byggebranchen.

- Pas på byggebranchen.

 

Sådan lyder det blandt andet til Vognmandens Fagblad fra René Mitrofanov, formand for den 120 medlemmer store Sjællands Vognmandsforening og netværket Region Øst under DTL – Danske Vognmænd.

 

Voldsom byggeaktivitet

Advarslen fra vognmanden fra Kalundborg - der har sit efternavn fra sin russiske farfar - kommer i kølvandet på den kraftige byggeaktivitet, der i flere år har præget blandt andet dele af Sjælland og ikke mindst Storkøbenhavn.

 

- Pas på byggebranchen. Mange firmaer har jo travlt, men jeg har hørt, at en del af dem heller ikke tjener de store penge. Mange byggearbejdere kræver 100 kr. ekstra i timen bare for at køre ind til København, fortsætter René Mitrofanov til Vognmandens Fagblad.

Mere stille på vejene

I nærmest diametral modsætning til de seneste års voldsomme byggeaktivitet melder vognmanden fra Kalundborg samtidig på en nærmest forbløffende stilhed på vejene.

 

- Lige nu er der meget stille. Godt nok hører vi, at folke bruger mange penge, har et stort privatforbrug. Men der er ikke meget gang i kørslen, og der har ikke været lige så meget kørsel for os, som i 2017, tilføjer René Mitrofanov.

 

Hans far, vognmand Herbert Mitrofanov, havde oprindeligt en vognmandsforretning ved Silkeborg. I 1990 blev René Mitrofanov ansat i forretning, som han overtog i 1995.

I dag har han fem ansatte chauffører og seks lastbiler, og så blev han formand for Sjællands Vognmandsforening i 2017.  

Læst i alt:

187 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage