Mig & Min BilIconIcon

26. juni 2018 - 02:05

Øget aktivitet, beholder gammel bil

Øget aktivitet, beholder gammel bil
Øget aktivitet, beholder gammel bil

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

26. juni 2018 - 02:05

Sydfynsk opsving øger bilpark fra otte til ni biler.

- Vores kunders aktivitetsniveau stiger, så vi beholder den gamle bil.

Sådan lyder meldingen blandt andet fra vognmand Per Pedersen, der sammen med broderen Finn Pedersen leder det ni biler store vognmandsfirma Knud Pedersen & Sønner i sydfynske Vester Skerninge – midt mellem Faaborg og Svendborg.

 

Flot ’voldsom’ Volvo

Virksomheden har netop modtaget ny Volvo FH af Autohuset Vestergaard A/S i Svendborg, hvor salgschef Kent Schärfe står for leveringen.

 

Den nye Volvo FH500, 8x4, er blandt andet udstyret med fuld luftaffjedring, gearkassen I-shift med anlægssoftware, Komfort-førerhuspakke, Work Remote fjernbetjening og Motorbremse VEB+.

Odense Hydraulik ApS har monteret HMF wirehejs samt en Palfinger-kran, model PK 22.002EH, på bilen, der er lakeret af Sydfyns Lak.

 

Påskriften ’Voldsom Volvo’ øverst på førerhuset refererer til DR’s satire- og underholdningsserie Brdr. Bisp, Sonny Souffle Chok Show, hvor en ’voldsom’ Volvo spillede en vis rolle.  

Spare penge

- Vi har en otte år gammel bil, der suppleres af den nye model, og vi tænker da, at vi kan spare nogle omkostninger med den nye bil i forhold til den gamle. Men på grund af det øgede aktivitetsniveau beholder vi den gamle bil, tilføjer vognmand Per Pedersen til Vognmandens Fagblad.

 

Knud Pedersen & Sønner kører den kørsel, firmaet ”altid har kørt med”. Det inkluderer containerkørsel og ”alt muligt” – inklusiv grus-, sten- og krankørsel samt tanktransport.

 

- Vi har ingen problemer med at skaffe chauffører. Mange har vi haft i mange år, tilføjes det i telefonen fra Sydfyn.

Læst i alt:

135 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage