MANIconIcon

13. november 2018 - 02:55

MAN: Ny stor forhandler i Nordjylland

MAN: Ny stor forhandler i Nordjylland

Janne Møller Jensen og Carl Henrik Houmann, Poul A. Olesen A/S, samt Søren Thomsen og Sten Uggerhøj, Uggerhøj koncernen, glæder sig sammen med Niels-Jørgen Toft Jensen og Thomas Skousgaard, MAN Danmark, til det nye samarbejde i Nordjylland.

MAN: Ny stor forhandler i Nordjylland

Sten Uggerhøj.

MAN: Ny stor forhandler i Nordjylland

Carl Henrik Houmann.

MAN: Ny stor forhandler i Nordjylland

Thomas Skousgaard, ansvarlig for udvikling af MAN's forhandlernet.

MAN: Ny stor forhandler i Nordjylland

MAN's afdeling i Svenstrup ved Aalborg, der fremover indgår i MAN Nordjylland A/S.

Af Redaktionen

13. november 2018 - 02:55

Fremover får MAN Nordjylland A/S cirka 50 medarbejdere i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Thisted.

MAN Truck & Bus Danmark fortsætter strategien med at trimme MAN’s forhandlernet landet over. MAN sælger nu sin filial i Svenstrup, lige syd for Aalborg, til Uggerhøj koncernen. Samtidig fusioneres MAN’s autoriserede servicepartner Poul A. Olesen A/S, med afdelinger i Frederikshavn, Hjørring og Thisted, ind i det nye MAN Nordjylland A/S per 1. december.

 

Det nye selskab beskæftiger dermed cirka 50 medarbejdere i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Thisted. Både værkstedspersonale og salgskonsulenterne har stor erfaring med at servicere MAN’s mange kunder i Nordjylland.

 

Den nye forhandleraftale skal sikre yderligere vækst og mere nærhed i Nordjylland, melder MAN Truck & Bus Danmark.

For at kunne tilbyde kunderne den bedst mulige service i Nordjylland har MAN således indgået det nye samarbejde med Uggerhøj-koncernen, for at komme endnu tættere på kunderne.

 

MAN vurderer, at Uggerhøj-koncernen, med forretninger i otte byer i Jylland og hovedsæde i Frederikshavn, er den helt rette partner til at sikre MAN yderligere vækst i Nordjylland. Via et stort lokalt kendskab og nærhed til kunderne.

Uggerhøj

Ansvarlig for udvikling af MAN’s forhandlernetværk Thomas Skousgaard:

 

- Beslutningen om at indgå et samarbejde med en ny forhandler er helt i tråd med MAN’s strategi, om at udvikle et endnu stærkere netværk i Danmark, til glæde for vores mange kunder. At valget er faldet på Uggerhøj er ikke en tilfældighed, da de med deres yderst professionelle og kompetente tilgang til person- og varebilsmarkedet har bevist, at de kan løfte opgaven. Kundetilfredshed er et vigtigt parameter hos MAN, og her kan vi sikkert også tage ved lære af personbilbranchen, så vi ser frem til at komme i gang med samarbejdet.

Fire filialer

MAN sælger sin filial i Svenstrup, lige syd for Aalborg, til Uggerhøj koncernen, der samtidig også fusionerer med serviceværkstederne i Poul A. Olesen A/S, som har afdelinger i Frederikshavn, Hjørring og Thisted. Derved kommer MAN Nordjylland A/S, som den nye MAN-forhandler kommer til at hedde, allerede fra start til at blive en stor MAN-forhandler med fire afdelinger, placeret geografisk i hele Nordjylland.

 

65 år med personbiler

Sten Uggerhøj, direktør for Uggerhøj-koncernen:

 

- Vi har igennem 65 år solgt personbiler af forskellige mærker til vores kunder i hele Nordjylland. Vi har stor erfaring i at drive bilforretning og glæder os til nu at udvide aktiviteterne til også at omfatte lastbiler, varebiler og busser. Vi mener at vi kan overføre vores erfaring og vores værdier om god kundeservice til vores nye selskab MAN Nordjylland A/S, der skal drive lastbilforretningerne. At investere i hele fire nye lastbilhuse har været en stor beslutning for os og en ikke helt ubetydelig investering. Derfor går vi 100 procent efter at lykkedes. Vi glæder os til at tage imod vores nye kollegaer samt nuværende og kommende last- og varebilskunder.

 

Direktør Carl Henrik Houmann i Poul A. Olesen A/S:

- Vi glæder os til at blive en del af en større koncern i Nordjylland og til at arbejde sammen med Uggerhøj-Koncernen. Vores fælles kompetencer inden for salg og service og et stærkt lokalkendskab vil gøre MAN endnu stærkere i Nordjylland.

Fra Nyscan til MAN

For cirka et halvt år siden var MAN på opkøb i hovedstadsområdet og ændrede det tidligere Nyscan-domicil til en stærk MAN-forretning. Nu handler strategien så om at sælge, men målet er det samme: At sikre øget vækst.

 

MAN Truck & Bus Danmark A/S er et datterselskab i MAN-koncernen og en del af VW Group. Det danske selskab beskæftiger 220 medarbejdere, der sælger og servicerer lastbiler og busser i Danmark.  

Læst i alt:

218 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage