MANIconIcon

18. december 2018 - 02:30

MAN leverer 138 nye Falck-biler

MAN leverer 138 nye Falck-biler

Af Redaktionen

18. december 2018 - 02:30

Efter nytår begynder MAN levering af 138 nye biler til Falck.

Det går godt i Falck Assistance, og det kommer kunderne til gode med nye køretøjer, der vil give hurtigere køreture, kortere telefonopkald og kompetenceløft til redderne.

 

De fleste kan godt lide at få ny bil, særligt når det er en bil, der kan lidt ekstra, og måske endda er bedre end den gamle. Sådan er det også i Falck, hvor man er meget tilfredse med, at vognparken er ved at blive opgraderet betragteligt. 138 nye, røde vejhjælpsbiler med det karakteristiske Falck-logo på siden kommer på gader og veje fra næste år.

Bedre betjening

Lars Vester Pedersen, Executive Vice President i Falck Assistance Nordic:

 

- Personligt er jeg rigtig glad for, at vi kan betjene vores kunder langt bedre i fremtiden. Det er vigtigt for os at få en standardiseret vognpark, så alle vogntyper i princippet kan løse alle slags opgaver. Kunderne kan få bedre og hurtigere hjælp, når vi standardiserer køretøjerne, og det dermed er den nærmeste bil, der kan komme til hjælp. På vagtcentralen behøver de fremover ikke at vente på et specifikt køretøj bliver ledigt eller “gemme” køretøjer til særlige opgaver. De kan i stedet fokusere på at minimere kørslen hen til kunden. Det er godt for alle.

Satser på vejhjælp

Den store investering i nye køretøjer kommer efter en periode, hvor det er gået rigtig godt i Falck Assistance, der oplever fremgang på flere områder.

 

- Investeringen i nye køretøjer er en stor gevinst for Falck Assistance og vores kunder. Det vidner om, at vi i Falck også satser på vejhjælp i fremtiden, siger Lars Vester Pedersen, der har set frem til at fortælle om den store investering.

 

- Jeg glæder mig over, at vi kan give vores reddere de nye biler, som de har efterspurgt, siger han og fremhæver, at mere standardiserede køretøjer også betyder, at assistanceredderne vil få et kompetenceløft, så de kan betjene alle slags opgaver for kunderne, tilføjer han.

Læst i alt:

112 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage