MANIconIcon

11. oktober 2019 - 02:10

21 nye biler og påhængsvogne

21 nye biler og påhængsvogne

Arkivfoto.

Af Redaktionen

11. oktober 2019 - 02:10

Kursister får nyt materiel landet over.

Dekra udvider i løbet af efteråret sin vognpark med 17 nye MAN-lastbiler, fire nye påhængsvogne og to nye MAN-busser.

De nye lastbiler og busser er udstyret med automatgear og den nyeste teknologi inden for bl.a. brændstofreducerende kørsel, sikkerhed og kameraovervågning.

 

De nye køretøjer skal sikre, at kursisterne kan betjene det nyeste udstyr i køretøjerne og bliver klædt godt på til arbejdsmarkedets krav og udfordringer.

 

Uddannelsesdirektør hos Dekra, Thomas Silfen, udtaler om investeringen:

- Hos Dekra har vi hele tiden fokus på at skabe de bedste rammer for vores kursisters læring. De nye køretøjer er endnu et skridt på vejen til at skabe de helt rigtige betingelser for vores undervisning – og samtidig reducerer vi udledningen af CO2 markant med disse nye køretøjer. Vi glæder os til at modtage køretøjerne og tage dem i brug på vores kursuscentre i hele landet.

Specifikationer for de nye køretøjer

Lastbiler:

 

MAN TGX 18.360 4x2 LL udstyret med 360 hk Euro 6D motor med fuldautomatisk TipMatic PROFI Performance gearkasse. XL-kabine med bl.a. oliefyr/klimaanlæg og sæder med alt i indstillingsmuligheder. Udvendigt er bilerne udstyret med spoilersæt og kameraovervågning. Teknisk er bilerne udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi (førerassistentpakke), som hjælper føreren med at holde vognbanen, holde korrekt afstand til forankørende samt automatisk bremse i evt. nødsituationer.

 

Påhængsvogne:

Krone Box Carrier 18T vekselladshængere.

 

Køretøjerne leveres fra MAN Truck & Bus Danmark A/S i Esbjerg.

Læst i alt:

84 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage