LastbilerIconIcon

1. februar 2019 - 02:20

Stor nordjysk tank-ordre

Stor nordjysk tank-ordre
Stor nordjysk tank-ordre

Af Redaktionen

1. februar 2019 - 02:20

Specialist har ”genindtaget sin position i toppen af den danske opbyggerbranche.”

Nordjyske HMK Bilcon melder, at selskabet med en ny ordre på 12 tankopbygninger har ”genindtaget sin position i toppen af den danske opbyggerbranche.”

 

HMK Bilcon gik konkurs i 2016 og var siden igennem en rekonstruktion, inden virksomheden i 2017 blev opkøbt af dens nuværende ejere. Nu lægger den nye ordre til Energiselskabet OK a.m.b.a. ekstra til de allerede godt fyldte ordrebøger.

 

Syv plus fem

Ordren fra OK består af syv tankforvogne og fem tankpåhængsvogne, og derudover skal fire brugte tanke overflyttes til nye chassiser.

 

Den nye opgave til OK vækker begejstring hos ledelsen, ikke mindst i lyset af de senere års interne omstruktureringer.

 

- Vi er naturligvis meget glade for ordren fra OK. Det er vigtigt med disse større ordrer, da det sikrer den nødvendige stabilitet i salg og produktion, så vi kan fortsætte effektiviseringen af vores virksomhed, lyder det fra Peter Jensby, HMK Bilcons administrerende direktør.

Godt samarbejde

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med HMK Bilcon gennem mange år, og vi har valgt dem til denne ordre på grund af deres høje produktkvalitet, fortæller Frank Conradsen, vognkoordinator og sikkerhedsrådgiver hos OK.

 

HMK Bilcon blev grundlagt i 1895 og er specialiseret i fremstilling af tankvognsløsninger til transport af brændstof, forsvarsløsninger til militæret, mobile løsninger til sundhedssektoren samt korn- og foderstofløsninger.

 

Virksomheden har i dag 90 ansatte, heraf 10 lærlinge. Den nordjyske virksomhed fik i juni 2018 Arbejdstilsynets Grønne Smiley, og den seneste officielle trivselsmåling fra december 2018, foretaget af Sundhedscenter Aalborg, viser, at 97 procent af de ansatte er meget tilfredse med deres arbejde og trives.

Læst i alt:

52 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage