LastbilerIconIcon

25. september 2018 - 02:00

Lettere og mere stabil kørsel

Lettere og mere stabil kørsel

Eksportchef Lars Uhrskov ved Bevolas helt nye BevoSL – en lettere og mere stabil bærearm.

Lettere og mere stabil kørsel

Eksportchef Lars Uhrskov med et eksempel på de sidefjæl, som Bevola også leverer til færdig montering.

Lettere og mere stabil kørsel
Lettere og mere stabil kørsel

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

25. september 2018 - 02:00

IAA: Bevola-nyhed til vognmænd der kører med trailere med højt tyngdepunkt.

Vognmænd der kører med trailere med et højt tyngdepunkt – eksempelvis trailere der transporterer svin og træstammer – har stort fokus på trailere med lavere kørehøjde af hensyn til stabil og dermed sikker kørsel.

 

På IAA-messen i Hannover, verdens største messe for erhvervskøretøjer, er danske Bevola én af de cirka 2100 udstillende virksomheder, der kæmper om de cirka 250.000 messegæsters opmærksomhed.

På Bevolas stand fortæller firmaets eksportchef Lars Uhrskov således Vognmandens Fagblad om Bevolas helt nye BevoSL – en lettere og mere stabil bærearm, hvorpå den tilhørende skive- eller tromlebremse og det tilhørende hjul er monteret på traileren.

Vægt og stabilitet

- Det handler om vægtbesparelse og stabilitet, og her er vores nye bærearm oplagt til trailere med højt tyngdepunkt, og vores kunder tæller blandt andet vognmand Brian Graff, Auning Transport, svinetransportør Niels Vinderslev og Vendelbo Spedition, forklarer eksportchef Lars Uhrskov.

 

På IAA er Bevolas demo-model også udstyret med en støddæmper, der virker ved temperaturer fra minus 50 til plus 50 grader. Mere eller mindre ekstreme temperaturer, som eksempelvis en dansk tømmerbil måske kommer i nærheden af, hvis den opererer i Skandinavien.

Kasser, sidefjæl og lygter

Bevola deltager på IAA for at møde nye eksportkunder – og selvfølgeligt også for at hilse på danske kunder, der gæster messen frem til sidste åbningsdag torsdag 27. september.

På Bevolas stand kan gæsterne – foruden aksler og akselkit - også se nærmere på værktøjskasser, sidefjæl (oplukkelige sider til ladopbygninger) og lygter.

 

Om Bevola

Fylder 50 i år, mere end 6500 varenumre til opbygning af lastbiler, anhængere og trailere. Egen udvikling og produktion af produkter og løsninger til lastbiler, herunder BevoBox – værktøjskasser, BevoGrip – sandstrøer specielt til det nordiske marked, BevoPlan – koncept til udnyttelse af ladbunden og BevoNac – akselkoncept med fokus på ekstra stærk kvalitet og højere levetid.

Læst i alt:

271 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage