LastbilerIconIcon

11. januar 2019 - 02:15

Lastbiler: Salg som i 2017

Lastbiler: Salg som i 2017

Af Redaktionen

11. januar 2019 - 02:15

2018-salget blot seks biler færre end året før.

Det totale salg af nye lastbiler i 2018 - 4.993 styk - lastbiler ligger næsten fuldstændig på linje med de 4.999 lastbiler, der blev solgt i 2017.

 

De Danske Bilimportører konkluderer, at ”lastbilsalget er stabilt på et meget højt niveau, et niveau hvor det har ligget de seneste 4-5 år. Den vigende tendens de seneste måneder er et naturligt sæsonudsving.”

 

Direktør hos De Danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen:

- Årets lastbilsalg er på et meget stabilt og utrolig højt niveau, så vi er bestemt tilfredse med det flotte slutresultat hos De Danske Bilimportører. Vi forventer ligeledes, at året starter ligeså fint ud, som det forgangne sluttede, da der er stor interesse og behov for løbende at udskifte lastbilparken til de mest effektive og moderne teknologier, der passer til kørselsbehovet for vognmændene.

Forventninger til 2019

Om bilimportørernes forventninger til det nye år 2019 lyder det fra Gunni Mikkelsen:

 

- Hos De Danske Bilimportører har vi generelt set positive forventninger til 2019. Vi tror på et bilsalg, der kommer til at være på stort set samme niveau som 2018 – måske med et minimalt fald grundet de økonomiske forudsigelser for væksten i Danmark, der peger en lille smule nedad fremadrettet. Dog forventer vi stadig, at interessen for at anskaffe sig en ny og bedre bil fortsætter og vi forventer ligeledes, at den seneste tids store fokus på klima og miljø, vil påvirke danskerne til at vælge både nye og grønnere biler. Med grønnere biler menes både de helt eller delvis elektrificerede, men også nye konventionelle biler, hvis krav til brændstoføkonomi og luftforurening hele tiden strammes og udvikles til det bedre.

Læst i alt:

30 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage