LastbilerIconIcon

27. november 2018 - 02:45

Kudsk & Nissum sælger Kolding-afdeling

Kudsk & Nissum sælger Kolding-afdeling

Morten Kudsk, Kudsk & Nissum A/S, til venstre, giver Henrik Conradsen håndslag på hans ny position som indehaver af Truck Center Kolding.

Kudsk & Nissum sælger Kolding-afdeling

Den nye indehaver Henrik Conradsen (til højre) er ikke ukendt med forholdene hos lastbilværkstedet på Vejlevej i Kolding. Her har han været daglig leder af Kudsk & Nissum Kolding siden 30. maj 2016. Nu overlader Morten Kudsk helt tøjlerne til den nye indehaver.

Kudsk & Nissum sælger Kolding-afdeling

Trods 27 år er Henrik Conradsen lidt af en veteran, når det gælder om at få store lastbiler til at køre optimalt. Han er født og opvokset med lastbiler rundt omkring sig i Rødding, hvor familien havde vognmandsforretning i 42 år.

Af Redaktionen

27. november 2018 - 02:45

Daglige leder køber Kudsk & Nissums Kolding-afdeling, der nu hedder Truck Center Kolding.

For knap tre år siden åbnede Kudsk & Nissum A/S i Vojens en ny værkstedsfilial i Kolding. Og siden er de tre indehavere, John Nissum samt far og søn, Jørn og Morten Kudsk, blevet positivt overrasket over det tempo, som den – på daværende tidspunkt nyansatte - daglige leder i Kolding satte.

 

- Som det selvstændige datterselskab Kudsk & Nissum Kolding har udviklet sig, har Henrik Conradsen fået nye visioner. Vi tre i Vojens kan ikke lægge vores energi to steder. Derfor overtager Henrik Conradsen nu firmaet i Kolding med reparation og service af alle typer lastbiler. Det frigiver tid til, at vi i Vojens kan koncentrere os om at udvikle Kudsk & Nissum med både reparationer og opbygning af lastbiler samt de øvrige aktiviteter med vognmandsforretning og transportfirma, fortæller driftsleder og medindehaver Morten Kudsk.

Truckcenter Kolding

27-årige Henrik Conradsen markerer overtagelsen af Kudsk & Nissum Kolding ApS ved blandt andet at ændre firmaets navn til Truck Center Kolding. Han har været med i virksomheden på Vejlevej i Kolding næsten fra starten og har i øvrigt på det nærmeste lastbilolie i blodet.

 

- Familien havde vognmandsforretning i Rødding i 42 år. Selv kom jeg i lære som lastbilmekaniker hos Carsten Noer Service i Toftlund i 2008. Siden var jeg mekaniker hos en vognmand i Rødding, fortæller den nye virksomhedsejer Henrik Conradsen.

 

Et højt aktivitetsniveau er kendetegnende for Henrik Conradsen, der har ’været vant til at have tre-fire job samtidig’. Blandt andet har han ’hjulpet med at skrue’ hjemme i vognmandsfirmaet, kørt for Dansk Autohjælp, fremstillet og monteret alu-facader – og har haft tid til at stifte familie med kæreste og to børn.

- Efter at jeg havde været hos Kudsk & Nissum et halvt års tid, kunne jeg mærke, at det her var mig. Det har været planen længe, at jeg på et tidspunkt skulle med i ejerkredsen på halv basis. Men jeg ønsker nok mere fart på udviklingen i Kolding, end det kan passes ind i totalen hos Kudsk & Nissum, vurderer Henrik Conradsen.

 

Fortsætter service

Truck Center Kolding fortsætter den hidtidige linje fra Kudsk & Nissum Kolding. Nemlig reparation og service af alle store lastbiler, trailere, hejs, kraner og dæk.

 

- Det bliver samme koncept som i Vojens med alt under ét tag. Nyopbygninger lader jeg fortsat Kudsk & Nissum om, men i øvrigt satser vi på et tæt samarbejde, så vi fortsat dækker et stort område, siger Henrik Conradsen.

Truck Center Kolding får fra start otte medarbejdere på værkstedet.

Overtog i Toftlund

Frasalget af Kolding-værkstedet til Henrik Conradsen reducerer ikke aktiviteten hos Kudsk & Nissum i Kolding. For godt et års tid siden overtog virksomheden Carsten Noer Service i Toftlund, og dermed fik Vojens-firmaet en ny bastion lidt længere mod sydvest. Den indgår som en del af en Kudsk & Nissum-oprustning i det sydjyske, fortæller Morten Kudsk.

Læst i alt:

145 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage