LastbilerIconIcon

13. september 2019 - 02:11

Ford Trucks F-MAX Årets Lastbil 2019

Ford Trucks F-MAX Årets Lastbil 2019
Ford Trucks F-MAX Årets Lastbil 2019

Af Redaktionen

13. september 2019 - 02:11

Russisk hæder til Ford Trucks F-Max.

Ved den 19. prisceremoni for ”Årets bedste kommercielle køretøj” i Rusland, der fandt sted 3. september, blev Ford Trucks F-MAX tildelt titlen ”Årets lastbil”. 

 

Efter sin International Truck of the Year (IToY) succes i 2019 har Ford Trucks F-MAX nu vundet prisen Årets Lastbil i konkurrencen Bedste erhvervskøretøj i 2019 i Rusland. Vinderen vælges af journalister fra motortrafikpublikationer i Rusland. 

 

Prisceremonien blev afholdt under udstillingen Comtrans 2019, hvor også Ford Trucks deltog. Comtrans 2019 International Vehicle Auto Show blev afholdt i Moskva på Crocus Expo IEC fra 3. til 7. september. Flere Ford Trucks-produkter blev vist frem, inklusive F-MAX, den kraftige Ford Trucks 1848T og Ford Trucks 1833, et chassis med kranoverbygning. 

Betydelig aktør

Ford Trucks’ næstformand Serhan Turfan udtaler, at sejren med Ford Trucks F-MAX bekræfter, at Ford Trucks er en betydelig aktør på det globale marked.  

 

- Vi mener, at prisen Årets Lastbil, som vi har opnået i Rusland, er en anden indikator for vores potentielle styrke på den globale arena. ITOY-prisen viser, at F-MAX har sat en ny standard på erhvervskøretøjsmarkedet. Rusland er et stort og udfordrende marked, og F-MAX har endnu engang bevist sig. Vi er overbeviste om, at F-MAX fortsætter sin succes over hele verden, udtaler Serhan Turfan. / cw 

Læst i alt:

213 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage