KranerIconIcon

16. august 2019 - 02:07

Sawo opbygger multibil til Fanø

Sawo opbygger multibil til Fanø

Af Redaktionen

16. august 2019 - 02:07

Smalle gader til ny Volvo FL 290.

Sawo i Kolding leverer en ny og fleksibel opbygning til Fanø, monteret på en Volvo FL 290 4x2.

Nordby Renovation I/S på Fanø har således modtaget en ny kort og handy bil, der kan kante sig rundt i de smalle gader på Fanø, uden at gå på kompromis med funktionalitet og rækkevidde. Det var udslagsgivende for valget af den påbyggede Hiab-kran, model X-HiPro 232 E-6, samt det tilhørende Multilift-kroghejs, type XR14S.

 

Volvo’en, med en korte akselafstand på 3,8 meter, leveret af Skifter Lastbil A/S i Esbjerg.

 

Kranen er monteret på en specialbygget hejseladskasse, så den kan afmonteres som en samlet enhed med ladet. Derved kan bilen bruges til kørsel med traditionelle containere samt som multifuntionel kranbil.

Hiab-kranen har en hydraulisk rækkevidde på 17,2 m vandret, hvor den løfter 820 kg. Kranen er udstyret med SAF, der semiautomatisk pakker kranen ud og ind, blot ved betjening af ét manøvrehåndtag på kranens radiostyring. Derudover har kranen CTC, der sikre, at kranen - med betjening af blot 2 funktioner, fuldautomatisk holder en byrde i en bestemt højde og/eller vinkel.

 

Multilift-kroghejset er udstyret med ilgang for hurtig afsætning af tomme kasser, hurtig tip der reducerer tiphastigheden til 1/3 af normal hastighed samt glidesats, der sikrer, at containeren ikke skurer hen over hejset, når denne skydes bagud - en funktion der automatisk til-/frakoblet afhængig af, om kranen er på eller ej.

 

Nordby Renovation I/S har eksisteret i 30 år og udfører indsamling af affald og slamsugning.

Læst i alt:

190 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage