JuraIconIcon

2. april 2019 - 02:32

- Vi trækkes rundt i manegen

- Vi trækkes rundt i manegen

Vognmand Per Rasmussen.

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

2. april 2019 - 02:32

DTL- og ITD-medlem brokker sig over EU’s udsatte vejpakke.

- Hvorfor kan man blive ved med at trække os rundt i manegen? Den her sag har stået i stampe længe nok, og nu har vi snart valg til Europa-Parlamentet. Så kan der gå endnu længere tid, inden der sker noget.

 

Vognmand Per Rasmussen, Søren Rasmussen & Søn A/S, Klakring ved Juelsminde, er godt og grundigt træt af denne uges udsættelse af Europa-Parlamentets afstemning om ny fælles EU-regler for blandt andet cabotagekørsel.

 

Generalforsamling 6. april

Selv om Per Rasmussen, der er formand for Sydøstjyllands Vognmandsforening, er medlem af både DTL – Danske Vognmænd og brancheorganisationen ITD, er han ikke bleg for – igen – at kritisere ITD's mere afdæmpede tilgang til den aflyste afstemning – i forhold til DTL’s mere kritiske kommentarer.

- Måske kan man sige, at ITD ikke er så ked af, at tingene fortsat kører, som de gør. Men melder jeg mig ud af ITD, så kan jeg jo ikke tage til generalforsamling lørdag i næste uge (6. april). Og så kan man jo sige, at jeg får mine penge (overskudsdeling) for at være medlem af ITD, men det gør alle medlemmer jo.

Mere stille 2019

Om 2019 vurderer Per Rasmussen, at det bliver knap så godt som 2018.

- Vores aktivitetsniveau er lidt for nedadgående. Vi har aktuelt 15 chauffører, efter at vi har været nødt til at skære lidt ned i løbet af vinteren. Der har ikke været en s…. sne – alene der har vi 1,2 mio. kr. mindre i omsætning en forventet.

Læst i alt:

786 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage