JuraIconIcon

11. oktober 2019 - 02:51

H.P. Therkelsen bortviser tre medarbejdere

H.P. Therkelsen bortviser tre medarbejdere

Af Redaktionen

11. oktober 2019 - 02:51

Efter straksdomme for dokumentfalsk af fragtbreve ”vender virksomheden nu alle sten”.

Tre medarbejdere fra transportfirmaet H.P. Therkelsen, der onsdag modtog straksdomme i sagen vedrørende dokumentfalsk af fragtbreve, blev torsdag morgen bortvist fra virksomheden. Ledelsen er rystet over sagen, melder den i en pressemeddelelse.

 

To af de bortviste medarbejdere var ansat i koncernens tyske datterselskab, H.P. Therkelsen Logistics GmbH, mens en var ansat på hovedkontoret i Padborg.

 

- De tre medarbejdere har begået fejl, og det har nu fået konsekvenser for dem. Dét, vi har været vidner til de sidste to dage, afspejler på ingen måde, den måde vi tilsigter at drive virksomhed på, og derfor er vi alle rystede over hele situationen. Vi ønsker at komme til bunds i sagen, og har derfor startet en intern undersøgelse, siger Peter Therkelsen, administrerende direktør for H.P. Therkelsen.

Indskærper procedurer

Efter dommene onsdag vedrørende de tre medarbejdere vender virksomheden nu alle sten.

 

- Vi har derudover i koncernen indført ekstra kontrolprocedurer med henblik på at sikre, at alle vores interne retningslinjer bliver overholdt. Vi har desuden indskærpet overfor alle medarbejdere, at vores procedurer er til for at blive overholdt, ligesom vi har sendt et klart signal om, at hvis der er den mindste tvivl om balancen mellem cabotagekørsel, så finder vi en anden løsning for den aktuelle kørsel, siger Peter Therkelsen, og tilføjer:

 

- H.P. Therkelsen er i høj grad en virksomhed med en tillidsbaseret kultur. Den tillid er blevet brudt i dette tilfælde, og det rammer os - vi har i mere end 100 år vægtet ordentlighed og redelighed som noget af det allervigtigste. Jeg vil derfor gerne afvise, at vi som koncern systematisk og bevidst skulle have udnyttet reglerne.

Om H.P. Therkelsen

H.P. Therkelsen er en international koncern, der udfører internationale transporter og logistikløsninger for danske og udenlandske virksomheder.

Koncernen er familiejet i 4. generation og har eksisteret i mere end 100 år. Hovedkontoret ligger i Padborg og beskæftiger cirka 170 medarbejdere i Danmark og cirka 100 medarbejdere i udenlandske datterselskaber.

Læst i alt:

628 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage