IvecoIconIcon

11. november 2016 - 02:01

I.M. Jensen & Bache overtager Iveco Vejle

I.M. Jensen & Bache overtager Iveco Vejle

I.M. Jensen & Bache overtager 1/1-2017 Iveco i Vejle. Til venstre Lars Beck, administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics, og til højre Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache.

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

11. november 2016 - 02:01

Iveco hele vejen fra Aarhus til Padborg.

I.M. Jensen & Bache overtager Ivecos afdeling i Vejle og dækker nu Jylland fra Aarhus i nord til Padborg i syd.

 

Dermed fortsætter væksten i I.M. Jensen & Bache-koncernen. Ikke blot den organiske, som kan aflæses direkte i regnskaberne, men også væksten i form af opkøb og overtagelser.

 

Således overtager I.M. Jensen & Bache pr 1/1-2017 Ivecos mangeårige afdeling i Vejle, og dermed er ringen sluttet for både Iveco og for I.M. Jensen & Bache.

 

Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache:

- Når man kigger op ad E45, manglede vi bare Vejle. Så for os er det et helt naturligt og strategisk meget rigtigt skridt. Det markerer også en milepæl i vores virksomheds udvikling, så vi nu kan koncentrere os om netop den organiske vækst.


Sidste brik i Jylland
- Med I.M. Jensen & Baches overtagelse af afdelingen i Vejle er den sidste brik i Jylland faldet på plads i forhold til vores strategi om at understøtte og sikre et tæt samarbejde med et privatejet forhandlernet. Vi har nu et stærkt forhandlernet med solide, private forhandlere i Jylland, siger Lars Beck, administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics.


Med overtagelsen af Ivecos afdeling i Vejle har I.M. Jensen & Bache nu afdelinger i Padborg, Kolding, Esbjerg, Vejle og Aarhus. Aarhus-afdelingen overtog I.M. Jensen & Bache også fra Iveco i 2015, og netop den handel gav I.M. Jensen & Bache mod på mere:


- Vi er blevet rigtig godt modtaget af kunderne i Aarhus efter overtagelsen. Samtidig har det været en gevinst for os at få Daily-segmentet ind som en del af vores forretning, ligesom vi med succes har kunnet tilføre Aarhus-afdelingen vores kompetencer inden for lastbilområdet, siger Michael Bache.


Udnytte synergier
Ivecos Vejle-afdeling, der nu kommer til at hedde I.M. Jensen & Bache Vejle, har gennem mange år opbygget et godt renommé på grund af afdelingens høje tekniske niveau og gode kundeservice. Ancienniteten blandt medarbejderne er høj, og afdelingen har i mange år også fungeret som klargøringscenter for Ivecos Daily varebiler.


- Som i Aarhus er der tale om en veldrevet afdeling med mange, dygtige medarbejdere, som vi glæder os til at byde velkommen i I.M. Jensen & Bache-koncernen, så vi sammen kan udnytte de synergier, det vil være med til at skabe. Som privat forhandler, og med Ivecos støtte i ryggen, har vi rigtig gode muligheder for at sikre den høje fleksibilitet, som skal til for at holde kunderne godt kørende, siger Michael Bache, der tilføjer, at Vejle-afdelingen også fremover fungerer som klargøringscenter for Iveco Daily.

Læst i alt:

742 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage