ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransportIconIcon

17. april 2018 - 02:35

Thortrans årets vækstvirksomhed

Thortrans årets vækstvirksomhed

Fra venstre er Lars og Henrik Kristensen stolte af ITD-hæderen. Deres far, Thorbjørn Kristensen, grundlagde Thortrans i 1972.

Af Redaktionen

17. april 2018 - 02:35

ITD’s virksomhedspris hædrer Randers-koncernen Thortrans.

Thortrans i Randers kører med ITD- og virksomhedsprisen Danish Transport Award 2018. Årsagen er, at virksomhedens strategi skaber vækst og arbejdspladser og gør Thortrans til én af de førende transportvirksomheder på sit felt.

 

Fremme i skoene

- Thortrans er et fremragende eksempel på en transportvirksomhed, der er fremme i skoene og har forstået at give kunderne det, de har brug for. Virksomheden skal være, hvor kunderne er, og den skal have tænkt løsningen, så kunderne ikke skal bruge tid på det. Det er god og fremsynet service, når det er bedst, og det virker hver gang. Derfor skal DTA’s virksomhedspris også gå til Thortrans, siger Martin Thorborg, formand for juryen bag Danish Transport Award.

Møbeltransport

Thortrans vækster ved at specialisere sig i kerneområdet møbeltransport. Lars og Henrik Kristensen, brødre og ejerledere af virksomheden, spottede hurtigt, at kunderne i stigende omfang handler på nettet. Thortrans har derfor udviklet en unik IT-platform, designet specifikt til B2C-levering. Løsningen gør det muligt for kunderne at booke deres møbeltransport direkte på nettet, når de handler.

Årets vækstvirksomhed modtager 40.000 kroner, og Lars Kristensen er ikke i tvivl om, hvad prisen skal bruges til.

Vækst og job

- Vi er så utroligt stolte og glade over, at vi har gjort os fortjente til denne pris. For os er Thortrans ikke bare en virksomhed, det er vores passion, og vi arbejder hårdt for at levere kvalitet og god service. Samtidig vil vi også gerne gøre noget for miljøet og for de mennesker, som ikke har haft de samme muligheder som andre. Det har vi gjort og samtidig har vi skabt vækst og arbejdspladser. Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at sige tusind tak for prisen, som vi naturligvis vil bruge til at få sat endnu flere gode ting i gang til gavn for både væksten og medarbejderne, slutter Lars Kristensen.

Lars og Henrik Kristensen har samtidig forstået at konsolidere firmaet gennem opkøb af andre virksomheder og har satset stort på specialiseringen.

Læst i alt:

117 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage