ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransportIconIcon

5. april 2019 - 02:25

Flere penge til FDE Fonden

Flere penge til FDE Fonden

Uddeling af FDE Fondens Talentpris i 2018 skete på ITD’s generalforsamling i Odense. Modtagerne var Allan Hollænder og Christian Mathiesen, her flankeret af FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen. Foto: ITD

Af Redaktionen

5. april 2019 - 02:25

Bestyrelse foreslår udlodning på 10 mio. kr. til FDE Fonden.

FDE Fonden har i mange år bidraget til mange formål inden for dansk vejgodstransport. Arbejdet ønsker ITD’s bestyrelse at fortsætte, og derfor foreslår bestyrelsen i år, at der gives 10 mio. kroner til FDE Fonden på ITD’s generalforsamling.

 

Generalforsamlingen finder sted lørdag 6. april på Hotel Opus i Horsens.

 

- Vi vil meget gerne anerkende det rigtigt gode arbejde i FDE Fonden. Derfor har vi i år foreslået, at der udloddes 10 mio. til fortsættelse af fondens arbejde, siger ITD’s afgående formand Gert Jakobsen.

 

Han nævner blandt andet støtte til projekter om emner inden for vejgodstransport, som studerende på videregående uddannelser arbejder med. Der er også bidrag til Lastbilkaravanen og andre trafiksikkerhedsprojekter samt støtte til studieture for enkelte og grupper. Derudover uddeler fonden hvert år FDE Fondens Talentpris.

ITD's medlemmer tager stilling til forslaget på lørdag under ITD’s generalforsamling. Her fortæller FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen, om fondens arbejde.

Læst i alt:

388 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage