IconIcon

24. maj 2019 - 12:54

Guide: Sådan får du den fedeste ferie

Guide: Sådan får du den fedeste ferie

Af Heymate

-

nk@heymate.dk

24. maj 2019 - 12:54

Der findes et hav af måder, hvorpå du kan rejse på. Står du og skal ud og rejse inden så længe, så kan det varmt anbefales, at du læser med i denne guide, hvor du kan blive meget klogere på diverse gode råd samt forskellige måder at rejse på.

 

Bilferie

En hyppigt anvendt metode, når der snakkes om ferie, er en bilferie. Det vil altså sige, at du tager bilen og kører hen, hvor du ønsker, hvilket typisk er syd på. Der er her tale om en ferieform, som typisk benyttes af familier, da det er en nem måde at rejse på. Mange kan måske synes, at dette er en træls måde at rejse på, da man sidder fastklemt i en bil i op mod et døgn. Hvis dette er tilfældet, så er et godt råd, at du tager det som en oplevelse, og at du tager det som en del af rejsen. Kort og godt bør du altså sige til dig selv, at rejsen begynder fra det sekund, hvor i forlader indkørslen, hvorefter du bør nyde ferien og få det bedste ud af det. Det er tilmed en god måde at være social på, så denne rejsemåde egner sig godt til familier men også vennegrupper.

Er i mange? Lej en dobbeltdækker

Er i ved at planlægge en rejse, hvor der er mange med, så kan det være en utrolig god idé, hvis i lejer en bus eller en dobbeltdækkerbus, hvilket blandt andet kan gøres hos https://www.3bustilbud.dk/. Dette er en utrolig god rejsemåde, hvis i er mange som skal af sted. Her kan være tale om alt fra en familie, til en vennegruppe, til et fodboldhold eller lignende. Det som især er godt ved, at du lejer en bus er, at ingen af jer skal koncentrere jer om andet end blot at have det sjovt. Alt afhængig af, hvor mange i er, kan det være fordelagtigt at gøre brug af almindelig busleje eller leje af dobbeltdækkerbus.

Tjek afbudsrejser

Hvis du er fleksibel i forhold til, hvornår du skal rejse, og ønsker du måske at rejse på et forholdsvist lavt budget, så kan det være en enorm god idé, hvis du holder øje med mulighederne for en afbudsrejse. Her er typisk mange penge at spare, da du typisk kan få en rigtig billig resje få dage efter, den er bestilt, da nogle andre har meldt fra, og rejseselskabet skal have afsat rejsen. Dette er typisk en meget fordelagtig rejsemåde for studerende, som har en lang og fleksibel sommerferie samtidig med, at der modtages SU. Dog er ulempen selvfølgelig, at du aldrig kan vide dig heller sikker på, hvilke muligheder som dukker op. Har du derfor en drømmedestination i hovedet, kan det måske være mindre fordelagtigt, hvis du satser på en afbudsrejse, da du aldrig ved, hvilke destinationer der kan blive en mulighed. Når der snakkes om afbudsrejser, er  der typisk tale om en charterrejse, som indeholder en flybillet.

Læst i alt:

229 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage