DTL - Danske VognmændIconIcon

7. juni 2019 - 02:45

NLA flytter sammen med tyske og franske kolleger

NLA flytter sammen med tyske og franske kolleger

Det nye fælles kontor ligger her i Rue d Arlon i Bruxelles.

Af Redaktionen

7. juni 2019 - 02:45

Nordic Logistics Association (NLA) har fra august fælles adresse med BGL og FNTR.

 

De tre nordiske vejtransport- og logistikforeninger SÅ (Sverige), NLF (Norge) og DTL (Danmark) har gennem deres fælles forening Nordic Logistics Association (NLA) underskrevet kontrakt om leje af nyt fælles kontor - sammen med vejtransportorganisationerne BGL fra Tyskland og FNTR fra Frankrig. Kontoret tages efter planen i brug 1. august 2019.

 

- På et tidspunkt, som særligt sætter udfordringer for europæisk vejtransportindustri, giver det en added value at skabe et stærkere samarbejde mellem vores foreninger. Dette er resultatet af et godt og frugtbart samarbejde mellem vores foreninger gennem allerede flere år, udtaler Prof. Dr. Dirk Engelhardt, administrerende direktør for BGL.

Fair udvikling

Erik Østergaard, formand for NLA og adm. direktør for DTL – Danske Vognmænd:

- Vores fælles mål er at fremme de tre mobilitetspakker for at sikre, at industrien kan forblive konkurrencedygtig på et tidspunkt, hvor vi skal sikre en socialt set fair udvikling hen imod renere energi og digitalisering.

 

Mrs Florence Berthelot, generalsekretær for FNTR, supplerer:

- Sammen vil vi på vegne af de mange tusinder vognmænd, som vi repræsenterer, kommunikere bedre, informere bedre og fremføre vores fælles budskaber til de europæiske beslutningstagere. Dette skal bidrage til at forbedre markedet for vejtransport i de kommende år.

28.000 medlemmer

Tyske BGL har 7.000 tilknyttede medlemmer, mens franske FNTR har 5.000 medlemsvirksomheder.

NLA er den fælles Bruxelles-repræsentation for Sveriges Åkeriföretag (SÅ), DTL-Danske Vognmænd (DTL) og Norges Lastebileier-forbund (NLF) i tæt samarbejde med Finsk Transport og Logistik (SKAL).

NLA repræsenterer 16.000 medlemsvirksomheder.

Læst i alt:

428 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage