DI TransportIconIcon

16. august 2019 - 02:40

I arbejdstøjet

I arbejdstøjet

Michael Svane. Foto Hans Søndergaard

Af Redaktionen

16. august 2019 - 02:40

Ugens kommentar af DI Transports branchedirektør Michael Svane:

Nu er sommerferien overstået for de fleste. Nu gælder det at komme i arbejdstøjet. Det gælder regeringen og alle os andre.

Der er mange nødvendige opgaver at få taget fat på. Og hvor det haster med en løsning.

 

Vi skal have en investeringsplan for den trafikale infrastruktur på plads. Trængslen på vejene stiger. Vi skal have løst spørgsmålet om rastepladser langs de danske motorveje. Vi skal have sat fart på den grønne omstilling i transportsektoren. Vi skal have sat spillereglerne for fair og ordnede forhold i landevejstransporten.

 

Alt dette og mange andre opgaver handler om at fremtidssikre mobiliteten i det samlede transportsystem. Det indebærer, at der satses på vejene, den kollektive trafik, cykling og meget andet.

Transportens Dag

Vi er i arbejdstøjet hos os, lyder det fra Dansk Industris branchedirektør, inden DI Transport 25. september inviterer til Transportens dag 2019.

Hvordan leverer vi en intelligent grøn omstilling af transporten? Kom og vær med, når DI Transport sætter fokus på intelligent grøn transport på Transportens Dag i Industriens Hus i København, lyder det således fra DI Transport.

Læst i alt:

188 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage