Det skerIconIcon

6. september 2019 - 02:12

Transport Øst denne weekend: Kärcher vasker bilerne

Transport Øst denne weekend: Kärcher vasker bilerne

Kärchers TB-program med vaskemaskiner til lastbiler byder på masser af fleksibilitet til vognmændene.

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

6. september 2019 - 02:12

Kächer: Stort program af professionelt vaskeudstyr til transportbranchen.

På Transport Øst 2019, 7. og 8. september i Greve, fortæller den odenseanske forhandler og servicepartner Kärcher Center DKM blandt andet om Kächers store program af professionelt vaskeudstyr til transportbranchen. 

I forhold til denne branche er det primært højtryksrensere, med både koldt og varmt vand, samt Kärchers store program af bilvaskeanlæg, der er interessant for messens gæster.  

 

Kärchers TB-program med vaskemaskiner til lastbiler byder på masser af fleksibilitet, så programmet passer til enhver lastbilstørrelse ude hos vognmændene. 

 

- Men vi tilbyder også produkter, der ikke nødvendigvis har noget med transportbranchen at gøre - eksempelvis støvsugere og vinduesvaskere, fortæller medindehaver Jeanett Willemoes, Kärcher Center DKM. 

Hele landet

Kärcher Center DKM’s montører servicerer erhvervs- og privatkunder i hele landet. Dermed løser forhandleren alle opgaver indenfor Kärchers produktprogram, blandt andet til last- og personbilanlæg, lager- og kontorområder, højtryksrensere og støvbindingsanlæg. 

 

Blandt Kärchers mange løsninger og maskiner til transport- og logistikbranchen er højtryks- og tæpperensere, støvsugere, maskiner med Spray-Ex-system, gulvvaskere, feje- og sugemaskiner, redskabsbærere, snekastere, tilbehør og rengøringsmidler.  

Kärcher Center DKM sælger også udstyr til private samt industri-, hotel- og restaurationsbranchen samt landbruget.

Læst i alt:

321 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage