Det skerIconIcon

16. august 2019 - 02:22

Konference om kraner og sikkerhed

Konference om kraner og sikkerhed

Arkivfoto

Af Redaktionen

16. august 2019 - 02:22

Dansk Kran Forening inviterer til konference 6. september.

Fredag 6. september inviterer Dansk Kran Forening til sikkerhedskonference – inklusive demonstration af noget af det ”ypperligste branchen kan tilbyde”.

Konferencen finder sted på Hotel Nyborg Strand, hvor dagen begynder med ankomst og morgenmad kl. 8.30 og slutter med underholdning med mentalist og magiker Henrik Svanekiær samt middag fra kl. 19.30.

 

Forinden har Fin Vandborg, formand for Dansk Kran Forening, ifølge programmet budt velkommen kl. 9, inden dagens forskellige punkter – inklusive digital kranudlejning, faldsikring og uddannelse med kransimulatorer og virtual reality.

 

Dansk Kran Forening har sammensat et program, hvor dagens deltagere får indblik i de nyeste HSEQ apps og Mobility-systemer, programmer hvor det er muligt at planlægge kranarbejdet med udarbejdelse af APV, RAMS (Risiko- og Metodebeskrivelse), kørselstilladelser, styring af løftegrejet og meget, meget mere. Samtidig gives der et indblik i det nyeste inden for faldsikring og udarbejdelse af en nødplan, samt ikke mindst et overblik over tidens krav til uddannelser med ”Appointed Persons”, BST efter GWO-standard, hvad kranskolerne tilbyder, og hvordan Virtual Reality kan anvendes ved instruktion i brugen af kraner.

Der er tilmelding til konferencen via foreningens hjemmeside.

Læst i alt:

241 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage