Det skerIconIcon

26. april 2019 - 02:25

FDL: Generalforsamling i morgen

FDL: Generalforsamling i morgen

Af Redaktionen

26. april 2019 - 02:25

Mød op og få indflydelse, lyder det fra Frie Danske Lastbilvognmænd, inden generalforsamling.

I morgen, lørdag 27. april fra klokken 9 til cirka 12, holder én af landets ældste vognmandsforeninger, den 63-årige Frie danske Lastbilvognmænd (FDL) generalforsamling.

Arrangementet finder som sædvanlig sted på Hotel Hedegården i Vejle, hvor der indledes med gratis morgenkaffe fra kl. 8.30, og efter generalforsamlingen er FDL vært for et frokost-arrangement.

 

- Vi kan kun opfordre til, at medlemmerne kommer og bakker os op i kampen mod blandt andet social dumping, ulovlig cabotage og postkasseselskaberne, siger FDL’s kontorleder Jens Groot før lørdagens generalforsamling.

 

Sammenhold gør stærk. Skal vi fortsat være i stand til at lægge pres på politikerne, er vi nødt til at have medlemmernes opbakning. Ved at møde op, får medlemmerne selv indflydelse på FDL’s kurs, og det må alle vel være interesseret i, lyder det videre fra FDL.

På valg - tilmelding

Foreningens næstformand, Torbjørn Bay fra Slagelse, har været med i mange år som bestyrelsesmedlem og er villig til at blive genvalgt. Også Carsten Fruelund Poulsen fra Fredericia og Jørgen Herløv Mortensen, Ødsted ved Vejle, er på valg og fortsætter sandsynligvis, lyder det.

 

Tilmelding til generalforsamlingen sker via mailadressen fdl@fdl-vm.dk eller telefonnummer 40 57 05 44.

Læst i alt:

321 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage