DAFIconIcon

28. september 2018 - 02:50

Ny DAF-partner på Sjælland og Lolland-Falster

Ny DAF-partner på Sjælland og Lolland-Falster

Nyscan Trucks’ nye status som DAF-partner - samt den nye koncernstruktur for HEJ Gruppen – blev i går afsløret ved et større kundearrangement i Køge. Uden for var der linet splinternye MAN-, Iveco-, Scania- og DAF-trækkere op for at markere HEJ Gruppens status som Sjællands absolut største, privatejede lastbilleverandør - med det absolut største produkt- og serviceudvalg.

Af Redaktionen

28. september 2018 - 02:50

Nyscan Trucks skal øge DAF’s salg øst for Storebælt.

HEJ Gruppen, der bl.a. er aut. MAN last- og varebilforhandler i Dalby på Midtsjælland samt aut. Iveco last- og varebilforhandler flere steder på Sjælland, føjer nu DAF til ’menukortet’.

Det nye søsterselskab til Nyscan A/S, Nyscan Trucks A/S, er således ny autoriseret DAF-partner og HEJ Gruppens nye skridt for at fastholde positionen som én af de førende lastbilleverandører øst for Storebælt.

 

HEJ Gruppen overtog Nyscan A/S tidligere i år. Dette selskab har i mere end 50 år været kendt som en del af det danske og internationale Scania-servicenetværk. Iveco-aktiviteterne i det tidligere Nyscan Biler A/S er i HEJ Gruppen lagt sammen med aktiviteterne i det tidligere Ringsted Erhvervs Auto (REA) under det nye navn REA Erhvervsbiler A/S. HEJ Gruppens MAN-aktiviteter fortsætter derimod uændret fra hovedkvarteret i Dalby.

Masser af turbulens

Nyscans direktør Christian Barsøe:

- Nyscan-koncernen har i de senere år været ude i en masse turbulens. Efter at være blevet en del af HEJ Gruppen i foråret har vi fået struktur på aktiviteterne på en rigtig god måde, så det tegner godt for fremtiden. Her bliver DAF-aktiviteterne i NYSCAN Trucks A/S en meget vigtig del, for takket være et meget bredt produktprogram, høj kvalitet og stigende popularitet ser vi store muligheder i at forøge DAF’s markedsandel øst for Storebælt.

DAF: Køge og Sakskøbing

Med en baggrund som bl.a. direktør for den danske MAN-importør gennem mange år kom Christian Barsøe til Nyscan med den klare opgave at sikre Nyscans fremtid som en førende leverandør af lastbiler og transportmateriel med tilhørende serviceydelser.

 

- Vi har valgt at koncentrere Nyscan Trucks’ kommende DAF-aktiviteter på det bedst beliggende lastbilanlæg i Hovedstadsområdet, nemlig Skandinavisk Transport Center i Køge, samt i vores Sakskøbing-afdeling. Begge steder indretter vi separate DAF værksteds- og lagerfaciliteter, forklarer Christian Barsøe videre.

 

Nyscan Trucks har derfor travlt med at indrettet sig i Køge og Sakskøbing samt rekruttere nye mekanikere, reservedelsfolk og administrative medarbejdere.

 

Uændrede Scania-aktiviteter

- Vi kører Nyscans Scania-aktiviteter uændret videre i Køge, Vordingborg og Sakskøbing. I mere end 50 år har Nyscan-anlægget i Roskilde haft status af hovedsæde, men det er slut nu. Roskilde-anlægget er nu et dedikeret Iveco-anlæg under REA Erhvervsbiler, fastslår Christian Barsøe.

 

I forbindelse med Roskilde-afdelingens udtræden af Scania-netværket er de Scania-specialister, der blev ’hjemløse’ i forbindelse med afdelingens overgang til Iveco-anlæg, flyttet til Køge.

Læst i alt:

1066 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage