DAFIconIcon

26. april 2019 - 02:20

Hvem er den bedste internationale DAF-chauffør

Hvem er den bedste internationale DAF-chauffør

Hvem er den bedste lastbilchauffør i Europa? Dette afgøres via DAF Driver Challenge 2019 i de kommende måneder. Konkurrencen er åben for alle lastbilchauffører, uanset dagligt køretøj, og løber af stablen i 28 lande.

Hvem er den bedste internationale DAF-chauffør

DAF Trucks N.V. – et datterselskab tilhørende den amerikanske virksomhed PACCAR Inc., som er en af verdens største producenter af tunge lastbiler – med produktion i Eindhoven, Holland, Westerlo, Belgien, Leyland, Storbritannien, og i Ponta Grossa, Brasilien - samt over 1.100 forhandlere og servicesteder i Europa og i resten af verden.

Hvem er den bedste internationale DAF-chauffør

DAF leverer også tjenesteydelser, herunder MultiSupport reparations- og vedligeholdelseskontrakter, finansielle tjenesteydelser fra PACCAR Financial og reservedelsservice gennem PACCAR Parts. Derudover udvikler og producerer DAF komponenter som f.eks. aksler og motorer til busproducenter i hele verden.

Af Redaktionen

26. april 2019 - 02:20

DAF Trucks efterlyser Danmarks og Europas bedste chauffør.

Hvem er den bedste lastbilchauffør i Danmark? Og hvem er den bedste i Europa?

Det afgøres ved konkurrencen DAF Driver Challenge 2019, som kører over de kommende måneder i 28 lande. Konkurrencen kulminerer med en international finale i september, hvor vinderen af titlen og trofæet International DAF Driver Champion 2019 kåres.

 

Afgørende faktorer

En fremragende chauffør får lastbilen til at yde det absolut maksimale. Han eller hun ved, hvordan hver enkelt dråbe brændstof udnyttes bedst muligt. Hvordan man transporterer sin fragt sikkert og til tiden – selv i tæt trafik. Samt hvordan man holder sit køretøj i tip-top stand. Samtidig kender og forstår en god chauffør lovgivningen, tager hånd om lastsikring og tilpasser sig hurtigt vejrforhold og andre lastbiler. Med andre ord: en fremragende lastbilchauffør er en sand fagmand/-kvinde, lyder det fra DAF Trucks Danmark.

DAF Driver Challenge består af to trin. Det starter med registrering, hvor chaufføren skal introducere sig selv og forklare, hvorfor han eller hun er en værdig deltager. Chauffører kan tilmelde sig selv, eller de kan nomineres af deres arbejdsgiver, kolleger eller endda sin forhandler via drivers.daf.com/da. Som for enhver anden håndværker er dedikation, dygtighed og passion de afgørende faktorer.

 

International finale - uanset dagligt bilmærke

Den nationale vinder deltager i den internationale finale, som finder sted 28. og 29. september på Goodyears testbane i Luxembourg, hvor han eller hun repræsenterer Danmark og de danske chauffører.

Eftersom DAF er på udkig efter den allerbedste chauffør i Danmark, er DAF Driver Challenge naturligvis åben for alle chauffører, uanset hvilket mærke man kører i til daglig.

Richard Zink, DAF Trucks’ salgs- og marketingdirektør:

- Vi har allerede i årtier bygget lastbiler, der tilbyder markedsførende komfort for chaufføren, og vi har en bred vifte af køreteknologier designet til at supportere chaufførerne hver dag. Det er dog chaufføren, der åbner og viser et køretøjs sande potentiale. Så vi udfordrer alle chauffører til at demonstrere deres fremragende kørefærdigheder bag rattet i vores fremragende køretøjer.

Læst i alt:

299 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage