DAFIconIcon

10. maj 2019 - 02:00

Hollandsk til Glostrup

Hollandsk til Glostrup
Hollandsk til Glostrup

Af Redaktionen

10. maj 2019 - 02:00

DAF-forvogn med kran og tømmerlad.

A. Sømod A/S ved Glostrup modtager en ny DAF CF 430 FAN SLC, leveret af salgskonsulent Peter Frydenlund, Lastas Trucks Danmark ved Hedensted.

Den nye bil er blandt andet opbygget med Kel-Berg tømmerlad og en HMF-kran, model 2620 K5.

 

Bilens drivlinje består af en sekscylindret Paccar MX-13 dieselmotor på 12,9 liters slagvolumen, der yder 428 hk, suppleret af en 12-trins automatisk TraXon-gearkasse.

Udstyrslisten inkluderer også justerbar fartpilot med FCW og AEBS samt alarm for overskridelse af vejbane.

Kabinen inkluderer bl.a. fast taglem i aluminium, Comfort Air førersæde med høj ryg og armlæn, samt en køleskabsskuffe på 33 liter under den nederste køje.      

Syv meter langt lad  

På Sleeper Cab førerhusets tag er der monteret to rotorblink, mens lygteenhederne i forreste kofanger har kombineret tåge- og kurvelys.

Chassiset er blandt andet monteret med ståltanke på 390 liter og et syv meter langt tømmerlad med Laxo og kæpstokhuller, værktøjskasser i højre og venstre side, en strøkasse i venstre side – og HMF 2620 K5 kranen monteret bag førerhuset.

 

A.Sømod A/S drives i dag af tredje generation, Kim Sømod. Firmaet er i årenes løb vokset til 20-30 specialkøretøjer, der løser vognmandsopgaver over hele landet – inklusive trælast- og distributionskørsel i Danmark og udlandet. Desuden tilbydes lagerhotel i Glostrup og Meløse.

Læst i alt:

267 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage