DAFIconIcon

31. maj 2019 - 02:05

Etiketten siger DAF

Etiketten siger DAF
Etiketten siger DAF
Etiketten siger DAF
Etiketten siger DAF

Af Redaktionen

31. maj 2019 - 02:05

Øldepotet i Randers hælder til DAF LF.

Uafhængig leverandør af øl og sodavand til blandt andet butikker, restauranter og værtshuse - Øldepotet i Randers – har fået en ny ’teknisk medarbejder.’

Indtil for nylig rådede Øldepotet i Randers over en mere end 20 år gammel Scania, og selv om den har tjent virksomheden godt, har indehaver Steen Justesen netop udskiftet den med en spritny DAF LF 290, leveret af salgschef Ole Frisk, ESA Trucks Danmark i Kolding.

 

Bedste pakkeløsning

- Efter at have shoppet lidt rundt blandt de forskellige mærker stod det klart, at ESA Trucks med denne DAF LF tilbød den bedste pakkeløsning med chassis, opbygning og specifikationer til den bedste pris, fortæller Steen Justesen.

 

Den nye DAF LF er opbygget med en 21-pallers ProfilBox fra Brdr. Plagborg ved Vejle, suppleret af en 2,5 tons Z-lift med 2,3 meter liftplade, der fungerer som heldækkende bagsmæk. Bilen er bemandet af en chauffør, mens indehaver Steen Justesen selv suser rundt i en 6-paller stor Opel Movano varevogn med mindre leverancer og hasteordrer.

Chaufføren taget med på råd

Steen Justesen og lastbilens chauffør Jacob Staun Hansen var enige om, at den nye DAF skulle have en ordentlig motor. Valget faldt på DAF’s kraftigste version af PX7-motoren med blandt andet 290 hk, 6-trins AS Tronic gearkasse og fuldautomatisk gearskifte, luftaffjedring bag og fartpilot.

De var også enige om, at det den nye bil skulle være lidt kortere end den gamle - for at gøre den mere handy ved leverancer i centrum af de midtjyske byer. Derfor har den nye bil ”kun” plads til 21 paller mod 24 paller i den gamle. Samtidig var det oplagt at vælge det korte LF-førerhus med lav indstigning.

 

- Min gamle bil var over 20 år gammel, så jeg er jo ikke vant til at handle bil hver og hver anden dag. Jeg er dog ikke i tvivl om, at jeg har fået en rigtig go’ behandling hos ESA Trucks. Ole Frisk har løbende holdt mig orienteret i opbygningsfasen, og DAF’en er leveret til aftalt tid til aftalt pris i aftalt specifikation. Så jeg har faktisk ikke rigtig noget at klage over, tilføjer indehaver Steen Justesen.

Optræk til udvidelse

Hans mål er at udvide forretningen med en lastbilbil mere i løbet af et par år eller tre.

Han har arbejdet i øl- og læskedrikbranchen i snart 40 år. Først som bryggeriarbejder, senere som ølkusk og de seneste godt syv år som selvstændig ølmand med levering af drikkevarer fra bl.a. Hancock, Royal Unibrew, Carlsberg, Møns Bryghus, Fyens, Coca Cola, Pepsi, Faxe Kondi - samt udlejning af kølere og fadølsanlæg med mere i egen forretning.

Læst i alt:

524 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage