DAFIconIcon

29. november 2019 - 02:06

DAF LF til Falster

DAF LF til Falster
DAF LF til Falster

Af Redaktionen

29. november 2019 - 02:06

Mobilt stilladslad og HMF-kran til håndværksvirksomhed.

Idebyg ApS i Nykøbing Falster har modtaget en ny DAF-forvogn, model LF 260 FA 16T, opbygget med Kel-Berg-stilladslad og HMF-kran, model 1530 med fire skud.

Leverandør er adm. direktør Anders Larsen, Lastas Trucks Danmark A/S.

 

Den nye bil er blandt andet udstyret med en seks-cylindret og 6,7 liter stor dieselmotor, der yder 264 hk, en seks-trins automatisk AS-Tronic-gearkasse med overdrive, justerbar fartpilot med FCW og AEBS og alarm for overskridelse af vejbane.

 

Day Cab førerhuset er blandt andet udstyret med rotorblink på taget og dobbelt reflekterende halogen-forlygter med                             stødbestandig Lexan-linse. Og indvendigt med luftaffjedret førersæde med integreret nakkestøtte og armlæn samt opbevaringsplads på motortunnelen.

 

Chassiset er blandt andet udstyret med plast-tanke på 200 liter, et åbent stilladslad fra Kel-Berg, værktøjskasse         i højre side og   strøkasse i venstre side.

HMF-kranen er monteret bag førerhuset.

Idebyg ApS har mere end 100 års erfaring, bygget på gamle traditioner og cirka 35 medarbejdere, der udfører tømrer- snedkeropgaver og murerarbejde. Derudover har de en køkkenbutik, hvor de tilbyder komplette køkkenløsninger til såvel private som erhverv. Med eget snedkerværksted, tilbydes der skræddersyede løsninger til individuelle behov.

Læst i alt:

51 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage