DAFIconIcon

21. august 2018 - 02:45

DAF efterlyser den ældste aktive DAF

DAF efterlyser den ældste aktive DAF

Irske John Tarrent foran sin DAF 2100, som han købte tilbage i 1984, og som stadig er i drift den dag i dag.

Af Redaktionen

21. august 2018 - 02:45

90-årige DAF begyndte med sættevogne, lastbiler kom til fra 1949.

DAF Trucks leder efter den ældste lastbil, der stadig er i drift. Eftersøgningen fokuserer på forrige århundredes typiske DAF-køretøjer, der stadig er i daglig drift.

Vognmænd og chauffører opfordres til at fortælle om deres lastbil og lægge fotos eller videoer ind på DAF Trucks N.V.'s facebook-side. I slutningen af november fortæller DAF så om resultatet af efterlysningen.

 

Lastbiler fra 1949

DAF Trucks fylder 90 år i år. I begyndelsen fokuserede virksomheden på at fremstille letvægtssættevogne, men den begyndte at fremstille lastbiler i 1949.

DAF modtager tit billeder fra vognmænd og chauffører fra hele verden, hvor de stolt viser lastbiler frem, der for flere årtier siden forlod fabrikken, men som stadig er i daglig drift. Alle disse billeder har gjort DAF Trucks nysgerrige efter at finde den ældste DAF lastbil, der stadig er i drift.

Facebook-kampagne

DAF Trucks har lanceret en kampagne på Facebook, hvor de leder efter den ældste DAF lastbil stadig i drift.

Irske John Tarrent har allerede delt sin klassiske DAF 2100 fra 1984, som stadig er i drift den dag i dag.

 

- Hun har arbejdet hårdt for os i 34 år, hun er altid til at stole på, og hun vender altid tilbage til basen, uanset hvornår på døgnet det er, lyder det fra den irske vognmand.

 

DAF er interesserede i billeder og historier om DAF lastbiler, der er fremstillet i begyndelsen af 1990'erne, i 1980'erne, i 1970'erne eller endnu tidligere, og som stadig er i drift.

Læst i alt:

3161 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage