DækIconIcon

22. marts 2019 - 02:45

Transport 2019: Digitale systemer og innovative dækløsninger

Transport 2019: Digitale systemer og innovative dækløsninger

De innovative løsningerne, ContiConnect og ContiPressureCheck, videregiver data ved hjælp af sensorer i dækkene til displays i førerhuset eller på kontoret om dæktryk og temperaturer på hele vogntoget. På den måde bliver flådestyringen konstant overvåget og kan dermed forebygge omkostningsrige driftsudgifter samt optimere lønsomheden i forretningen.

Transport 2019: Digitale systemer og innovative dækløsninger

Blandt de produkter, Continental præsenterer på Transport 2019, er den komplette Conti CrossTrac-dækserie, der er udviklet specielt til lastvogne og tung kørsel på eksempelvis byggepladser. Transport til og på byggepladser kan gøre skade på de fleste dæk, men den nyudviklede teknologi sikrer, at dækkene både kan klare barske off-road betingelser samt komfortabel kørsel på asfalterede veje.

Af Redaktionen

22. marts 2019 - 02:45

Continental dækker Herning-messen med digital dækstyring.

 

På Transport 2019 i Herning, der kører til og med i morgen, lørdag 23. marts, præsenterer Continental Dæk Danmark en række nyheder inden for lastvognsdæk og dækstyringssystemer til intelligent flådestyring.

 

Blandt de produkter, Continental præsenterer på Transport 2019, er den komplette Conti CrossTrac-dækserie, udviklet specielt til lastvogne og tung kørsel på eksempelvis byggepladser. Transport til og på byggepladser kan gøre skade på de fleste dæk, men den nyudviklede teknologi sikrer, at dækkene bedre klarer barske off-road betingelser samt komfortabel kørsel på asfalteret vej.

 

- Conti CrosstTrac dækkene er baseret på den nyeste teknologi af lastvognsdæk og Continentals mangeårige erfaring inden for segmentet. Resultatet er en dækserie med stor udholdenhed, trækkræft og robusthed, som sikrer høj kilometerydelse, nem håndtering og reduceret brændstofforbrug. Dækkene er derfor solide, slidstærke og specieludviklet til både on- og off-road kørsel, fortæller Georg Nielsen, adm. direktør hos Continental Dæk Danmark.

Digital dækstyring

På Continentals stand kan de besøgende også opleve de digitale dækstyringssystemer ContiPressureCheck og ContiConnect. To løsninger der sikrer en mere effektiv og intelligent flådestyring med færre nedbrud, dækskader og brændstofudgifter.

 

De innovative løsninger videregiver data ved hjælp af sensorer i dækkene til displays i førerhuset eller på kontoret om dæktryk og temperaturer på hele vogntoget. På den måde bliver flådestyringen konstant overvåget og kan dermed forebygge driftsudgifter samt optimere lønsomheden i forretningen.

 

- Korrekt dæktryk og temperatur er noget af det vigtigste i forhold til både trafiksikkerhed og vogntogets driftsøkonomi. Derfor skal det være let for fleetmanageren eller chaufføren at overvåge, om noget er galt, og om der eventuelt er behov for at sætte ind undervejs eller søge værksted, siger tilføjer Georg Nielsen.

Læst i alt:

384 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage