DækIconIcon

29. november 2019 - 02:10

Continental hjælper ’flyvende superbørn’

Continental hjælper ’flyvende superbørn’
Continental hjælper ’flyvende superbørn’

Adm. direktør Georg Nielsen, Continental Dæk Danmark.

Af Redaktionen

29. november 2019 - 02:10

Flying Superkids samarbejder med Continental Dæk Danmark.

 

Når børn og unge fra Flying Superkids turnerer Danmark rundt, så stopper sikkerheden ikke ved akrobatikken. I løbet af et år besøger Flying Superkids omkring 25 byer i Danmark og Norge, og køretøjet, som børn og voksne transporteres i, skal naturligvis også være sikkert.

Som resultat af et fireårigt samarbejde med Continental Dæk Danmark A/S - om at lære børn at gebærde sig i trafikken - har gruppens køretøjer fået en sikker overhaling med årstidssvarede dæk og digital overvågning af bildæk i form af ’ContiPressureCheck’.

 

- Vi bruger enormt mange timer på landevejene, når vi kører fra lokation til lokation – og det giver mig ro i maven, at vores køretøjer er udstyret med sikkerhedsfremmende systemer og dæk. Vores superbørn skal være supersikre, og sikkerheden stopper ikke ved redskaberne eller springene. Det er og skal være et gennemgående tema – og derfor er det en fornøjelse at samarbejde med Continental, der har samme høje vision for sikkerhed som os, fortæller direktør Søren Stoklund, Flying Superkids.

Akrobatik og sikker trafik

Adm. direktør Georg Nielsen, Continental Dæk Danmark:

 

- Vi er ikke ligeså adrætte som vores samarbejdspartner, men vi har en fælles mission, som gennemsyrer alt, hvad vi foretager os – og det er sikkerhed. Om det er i akrobatik eller i trafikken, så skal de seje børn og unge mennesker fra Flying Superkids være sikre. Det er bare et samarbejde, der giver så god mening.

 

Sammen med Børneulykkesfonden har dæk- og teknologikoncernen udviklet to oppustelige aktiviteter i form af ’Trafiklegepladsen’ og ’Lastbilen’, der henover sommeren har været i brug af børn, der har besøgt dem før, under og efter Flying Superkids’ forestillinger.

Dæk eneste kontakt

- Når Flying Superkids pakker en dobbeltdækkerbus og syv tunge sættevogne for at køre land og rige rundt, så er dækkene hamrende vigtige. Det er den eneste kontakt mellem vejen og køretøjet – og det betyder, at det i sidste ende er dækkene, der skal holde vejgrebet og stå imod. Den digitale dækmonitoreringsløsning, der er monteret på gruppens køretøjer, slår blandt andet alarm til chaufføren, hvis et dæk mister bare en brøkdel luft – og det er forskellen, der gælder i trafikken, forklarer Georg Nielsen.

 

Henover efteråret og vinteren turnerer Flying Superkids rundt i både Danmark og Norge, hvor gruppen besøger alt fra Skærbæk til Helsingør. Forestillingerne bliver besøgt af flere end 75.000 børn og familier.

Om Continental

Teknologikoncernen blev grundlagt i 1871 og tilbyder løsninger til køretøjer, maskiner, trafik og transport. I 2018 havde Continental en foreløbig omsætning på 44,4 mia. euro og beskæftiger flere end 244.000 medarbejdere i 61 lande.

Læst i alt:

64 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage