BrændstofIconIcon

19. marts 2019 - 02:30

YX Erhverv tanker Transport 2019 op

YX Erhverv tanker Transport 2019 op

Olieselskabet YX Erhverv ruller ind med et 84 kvadratmeter stort ’truckanlæg’ på messeområdets stand J7370, Hal J.

YX Erhverv tanker Transport 2019 op
YX Erhverv tanker Transport 2019 op

Af Redaktionen

19. marts 2019 - 02:30

Truckanlæg åbner på Herning-messen.

Når Skandinaviens største transportmesse kører fra 21. til 23. marts i MCH Messecenter Herning, kan messegæsterne tanke ny viden, når olieselskabet YX Erhverv ruller ind med et 84 kvadratmeter stort ’truckanlæg’ på messeområdets stand J7370 i Hal J.

Ifølge Michael Hansen, COO hos YX Erhverv, har selskabet i år tænkt ’ud af boksen’ og arbejdet længe med opbygningen og designet af standen - så den skiller sig ud fra mængden, skaber blikfang og gør, at de besøgende får en helt unik oplevelse.

Den bedste oplevelse

- Vi har forpligtet os til altid at skabe den bedste kundeoplevelse uanset, om det er den personlige kundekontakt, eller når vores kunder benytter vores truckanlæg. Derfor synes vi, at det var helt naturligt at tage det bogstaveligt og bygge et truckanlæg på messen, hvor teamet bag YX Erhverv står klar til at tage en snak med vores kunder, og dem som måtte lægge ”vejen” forbi standen,” udtaler Michael Hansen.

 

Det er 15. gang, at YX Erhverv deltager på transportmessen.

Ydmyge

- Vi har deltaget på transportmessen de sidste 31 år og nyder hver gang til at møde vores kunder. Det er i mødet med kunderne, at vi har mulighed for at skabe endnu bedre relationer til hinanden, og vi er ydmyge over for den tillid, vores kunder viser os ved at være deres olieleverandør, fortæller Michael Hansen.

 

Han fortsætter:

- Kernen i alt, hvad vi foretager os i YX Erhverv, er at give vores kunder den bedste oplevelse. Transportmessen er derfor en god anledning til at vise ansigtet bag YX Erhverv og komme endnu tættere på vores kunder.

Om YX Erhverv

YX Erhverv specialiserer sig i olie til erhverv (bulk) og transport (YX Truck).

Del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie. YX Danmark A/S er en del af Reitangruppen, som desuden ejer de landsdækkende kæder Rema 1000 og 7-Eleven.

Læst i alt:

469 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage