BrændstofIconIcon

22. februar 2019 - 02:30

Leverer de første elektriske lastvogne

Leverer de første elektriske lastvogne

Volvo FL Electric, Volvos første eldrevne lastbil, bidrager både til et bedre arbejdsmiljø og et mere støjsvagt og renere bymiljø.

Leverer de første elektriske lastvogne

Volvo FL Electric, Volvos første eldrevne lastbil, er udviklet til distribution, renovation og andre bynære transportopgaver.

Leverer de første elektriske lastvogne

Volvo FL Electric, Volvos første eldrevne lastbil, opfylder høje krav hvad angår ydeevne, køreafstande, lasthåndtering og effektiv udnyttelse af køretøjet.

Af Redaktionen

22. februar 2019 - 02:30

Volvos serieproduktion begynder i anden halvdel af 2019.

Tirsdag 19. februar leverede Volvo Trucks sine to første eldrevne lastvogne.

En renovationslastbil til affalds- og genbrugsvirksomheden Renova samt en distributionslastbil til logistikvirksomheden DB Schencker og dennes samarbejdspartner, transportvirksomheden TGM, der kører i Sverige.

 

Serieproduktion

Volvos elektriske FL-lastbiler er en del af en forproduktion, der er udviklet i samarbejde med udvalgte kunder. Serieproduktionen af Volvo FL Electric og dens stærkere pendant Volvo FE Electric sættes i gang med et begrænset antal lastbiler til de europæiske markeder i anden halvdel af 2019.

Fraværet af motorstøj og udstødningsgasser bidrager til bedre arbejdsmiljø for chaufførerne og et mere støjsvagt og renere bymiljø.

 

16 og 27 ton totalvægt

- Vores tætte samarbejde med chauffører og kunder har gjort det muligt for os, inden for kort tid, at udvikle elektrificerede transportløsninger, der opfylder høje krav, hvad angår ydeevne, køreafstande, lasthåndtering og effektiv udnyttelse af køretøjet, siger Roger Alm, præsident for Volvo Trucks.

 

Volvo FL Electric og Volvo FE Electric er udviklet til distribution, renovation og andre bynære transportopgaver. FL Electric har en totalvægt på 16 ton, imens FE Electrics totalvægt er 27 ton.

 

15 lande

Volvo Trucks forhandlernetværk har 2.100 servicepunkter i mere end 130 lande. Volvos lastvognsproduktion har produktionsanlæg i 15 lande. I 2018 leverede Volvo mere end 127.000 lastvogne på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Gruppen, en af verdens førende leverandører af lastvogne, busser og entreprenørmaskiner, marine- og industrimotorer, finansiering og service.

Læst i alt:

402 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage