BrændstofIconIcon

24. maj 2019 - 02:10

Ny truckdiesel-station

Ny truckdiesel-station

Af Redaktionen

24. maj 2019 - 02:10

OK-station åbnet ved nyt domicil nær Odense.

Energiselskabet OK har åbnet endnu en fynsk station med diesel og AdBlue til lastbiler.

Stationen ligger ved vognmand Alex Andersens nye domicil i Odenses vestlige udkant, tæt op ad motorvej E20.

 

OK vil være bredt til stede i Danmark og tæt på hovedfærdselsårerne for den tunge trafik, så det er nemt for kunderne at køre til og fra. Den nye truckdiesel-station ligger ved Afkørsel 52, hvor alle vognmænd naturligvis er velkomne til at tanke op, melder OK.


OK’s kædechef Henrik Guldmann:

- Vi har allerede to truckdiesel-stationer på Fyn, og med den nye dækker vi endnu et populært område ved motorvejen. Det er en topmoderne OK truckdiesel-station, hvor der også kan tankes AdBlue.


Skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på tilsætningsstoffet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue-standere på langt de fleste af energiselskabets centralt placerede truckdiesel-stationer.

Flere stationer på vej
Henrik Guldmann påpeger, at OK løbende vurderer nye placeringer af tankstationer, grundet OK’s vækst på transportmarkedet. Men målet er ikke ”blot” at have mange stationer, men derimod gode placeringer i forhold til kundernes behov.

 

- Det handler om at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere truckdiesel-stationer, tilføjer kædechef Henrik Guldmann.

 

Ud over den nye station ved Odense er OK i gang med at bygge endnu en station til den tunge trafik. Den ligger ved Herning, og går alt som planlagt, åbner den i juni.

Fakta om OK a.m.b.a

OK-kæden omfatter mere end 660 tankstationer samt 74 truckdiesel-stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet. På langt de fleste stationer kan der tankes AdBlue.

OK’s truckdiesel-kort har indbygget chip som sikring mod kopiering.

 

Repræsenterer den verdensomspændende smøreolieproducent Mobil på det danske marked. Landsdækkende leverandør af transportdiesel, benzin, smøremidler, naturgas og elektricitet til erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.

Læst i alt:

351 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage